București, 17 Iunie 2024 – Up România anunță numirea Elenei Pap în funcția de Director Europa în cadrul Up Group, după o carieră de peste 20 de ani în care a ocupat poziția de CEO al Up România, în ultimii patru ani având cumulativ și poziția de Director Regional Up Group.

Elena Pap este recunoscută pentru performanțele sale excepționale și contribuțiile semnificative la dezvoltarea companiei pe piața beneficiilor extrasalariale din România.

Elena Pap a reușit să transforme Up România, dintr-o companie orientată către produse tradiționale, într-o companie orientată către tehnologie și inovație, consolidându-i poziția și extinzând afacerea în mod semnificativ. Sub conducerea sa, compania a cunoscut o creștere importantă, diversificându-se în noi segmente de piață. Elena a implementat inovații valoroase și a promovat dezvoltarea continuă a echipei, creând o cultură organizațională pozitivă, care susține dezvoltarea personală a fiecărui membru al echipei, fiind mereu focusată pe oamenii din jur.

Funcția de CEO al Up România va fi preluată de Gina Pavel, fost Director General Adjunct, care va continua să dezvolte compania pe baza fundației solide stabilite de Elena Pap, menținând standardele de excelență și inovație. Funcția de Director Regional pentru țările România, Moldova, Serbia, Bulgaria și Grecia, deținută anterior de Elena Pap, este preluată de Pierre-Jean Fossat, consolidând astfel echipa de management regional a Up Group.

„Sunt onorată să preiau această nouă responsabilitate în cadrul Up Group și să contribui la strategia noastră de consolidare și expansiune pe piața europeană. Mulțumesc echipei Up România pentru colaborarea excelentă de-a lungul anilor și sunt încrezătoare că Gina Pavel va continua să ducă mai departe această moștenire cu succes. Rămân în continuare alături de filiala din România.” a declarat Elena Pap, Director Europa Up Group.

Cu o experiență vastă în domeniul financiar și managementul echipelor, Elena Pap este un pionier al industriei beneficiilor extrasalariale. Elena a fost un susținător activ al intereselor industriei din poziția de Președinte al Asociației Profesionale a Emitenților de Tichete Valorice (APET) și o prezență activă în zona de business. În prezent, este membru ales în Consiliul Director CCIFER (Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România). Elena Pap este absolventă a Academiei de Studii Economice București, specializarea finanțe, credit și contabilitate.

Despre Grupul Up: 

Grupul Up este un grup internațional şi solid. Prezent în peste 23 de țări, Grupul Up își adaptează expertiza la specificul local. Zi de zi este alături de 22 de milioane de persoane din întreaga lume, prin zeci de mărci de produse și servicii.

www.up.coop 

Despre Up România

Up România face parte din Grupul Up, deservește peste 25.000 de clienți și peste 1.3 milioane de beneficiari pe Up Dejun, Up, Cadou, Up Vacanță. La aceștia se adaugă peste 1.2 milioane de beneficiari pe Up Social din 150 de proiecte sociale naționale și locale care au fost realizate în ultimii 6 ani.  Cu o prezență de peste 20 de ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța businessului companiilor, printre care se numără produse și servicii pentru salariați, platforma de beneficii flexibile Up MultiBeneficii, soluții digitale interactive de incentivare și recompensare STIM Online, servicii dedicate comercianților, precum și soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială.

Up MultiBeneficii este soluția Up România dedicată companiilor, ce oferă gestionarea eficientă a beneficiilor extrasalariale puse la dispoziția angajaților. Platforma Up MultiBeneficii prezintă un pachet atractiv de beneficii și oferte speciale ce pot fi alese chiar de către angajat în funcție de nevoile sale, generând un avantaj competitiv pe piață pentru angajator, iar pentru angajat, autonomie și flexibilitate.

Prin intermediul campaniei „Redefinim Munca”, Up România își propune să schimbe perspectiva asupra muncii, aducând schimbări semnificative în abordarea acesteia.

Up România este certificată Great Place to Work, al doilea an consecutiv în 2023.

Mai multe detalii pe www.upromania.ro.

Aplicația Up Mobil poate fi descarcată de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery.

Persoană de contact:

Oana Alexandru Constantinescu

PR Expert

oconstantinescu@upromania.ro

+40 746 153 481


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *