Bucuresti, Romania – 2 iulie 2024 – ZTE Corporation, un lider global in tehnologie si inovare, anunta cu entuziasm revenirea pe piata locala de smartphone-uri, odata cu lansarea noii game nubia. Renumita la nivel mondial pentru performantele sale impresionante in domeniul fotografiei, gama nubia este creata pentru a raspunde nevoilor diverse ale consumatorilor moderni. Noua gama nubia include patru produse inovatoare: nubia Focus PRO 5G, nubia Focus 5G, nubia Music si nubia Neo 2 5G.

nubia Focus PRO 5G mosteneste capabilitatile de fotografie de la seria flagship Z, care este renumita pentru capacitatile sale remarcabile de fotografiere. Acest model este disponibil de astazi la pretul de 1,599.99 lei, avand in limita stocului disponibil si un voucher de 100 Lei.

Inspirat de designul clasic al aparatului foto, pe nubia Focus Pro 5G au fost proiectate singurele butoane duble de fotografiere din lume, dintre care butonul Sliding Shortcut care permite activarea camerei cu o singura atingere, in timp ce butonul Capture va permite sa faceti fotografii ca si cum ati folosi un aparat foto real.

Echipata cu un sistem de camera duala de 108 MP si dotat cu sistemul de fotografiere Neovision, seria nubia Focus ofera o performanta ridicata. nubia Focus Pro 5G dispune de cinci distante focale, in timp ce nubia Focus 5G are patru distante focale. Seria ofera o gama impresionanta de functionalitati integrate, precum zoom in-sensor, modul RAW super night, RAW HDR si video 4K.

nubia Focus Pro 5G si nubia Focus 5G sunt echipate cu un ecran de 6,72 inchi si, respectiv, 6,6 inchi. Ambele dispun de o rata de refresh de 120Hz pentru efecte vizuale exceptionale si o baterie generoasa de 5000 mAh. Mai mult, adopta un sistem audio de inalta calitate DTS, oferind experiente audio superioare in gaming. Noua functie Live Island afiseaza diverse notificari, imbunatatind experienta interactiva. Pus in miscare de un cip 5G octa-core pe 6nm, cu o frecventa maxima de 2,2 GHz, nubia Focus 5G ofera performante superioare in activitatile zilnice. In plus, stocarea sa UFS3.1 are o viteza de citire/scriere de doua ori mai mare comparativ cu UFS2.2, asigurand o functionare mai fluenta a telefonului.

nubia Focus 5G este disponibil de astazi la pretul de 1,199.99 lei, avand in limita stocului disponibil si un voucher de 100 Lei.

nubia Neo 2 5G

nubia Neo 2 5G este un telefon de gaming accesibil si se afla la a doua sa generatie. Pentru o experienta de gaming deosebita utilizatorii se vor putea folosi de butoanele virtuale integrate in carcasa telefonului, amplasate pe partea laterala, imbunatatind semnificativ controlul jocului. Pretul acestui model este de 1,499 lei, avand in limita stocului disponibil si un voucher de 100 Lei.

Ecranul de 6,72 inci si 120Hz este alegerea potrivita pentru un telefon de gaming, oferind o experienta vizuala mai lina si mai clara in timpul sesiunilor de gaming. De asemenea, pentru a oferi un timp mai indelungat pentru gaming, nubia Neo 2 5G integreaza o baterie generoasa de 6000mAh cu incarcare la 33W. Mai mult, difuzoarele duale cu DTS:X Ultra Audio vor oferi un sunet bogat in detalii si efecte, oferind o senzatie mai realista.

Seria nubia Music este cel mai accesibil model dintre cele patru, avand pretul de 749.99 lei si un voucher de 100 Lei in limita stocului disponibil. Impresioneaza cu difuzorul de mari dimensiuni amplasat pe spatele telefonului, oferind un volum cu 600% mai mare decat modelele obisnuite, fiind special conceput pentru a reda muzica. Cele doua mufe jack de 3,5 mm pentru casti ofera consumatorilor o experienta audio imersiva si faciliteaza partajarea muzicii. De asemenea, in pachetul telefonului se regasesc doua perechi de casti pentru a asculta muzica preferata alaturi de prieteni.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *