HONOR dezvăluie stresul ascuns al utilizării mai multor dispozitive

[București – 26 Septembrie 2024] – O nouă cercetare, comandată de HONOR pentru a marca lansarea Magic V3, a dezvăluit suprasolicitarea mintală și fizică pe care o au profesioniștii care utilizează zilnic mai multe dispozitive.

Sondajul efectuat în rândul a 8000 de profesioniști din întreaga Europă a arătat că, în medie, un angajat care lucrează de la birou se bazează pe trei dispozitive pentru a-și duce la bun sfârșit ziua de lucru – inclusiv laptopuri, tablete, căști și, uneori, mai multe smartphone-uri.

În timp ce una din trei persoane recunoaște rolul esențial pe care aceste dispozitive îl joacă în îmbunătățirea vieții, toată această tehnologie provoacă stres și anxietate. 25% dintre respondenți se simt copleșiți de numărul de notificări pe care le primesc pe dispozitivele lor, 1 din 7 primind mai mult de 30 de notificări în fiecare zi. În același timp, 65% au dezvăluit că se chinuie să țină evidența gamei largi de gadgeturi pe care le dețin.

Problema ia amploare în timpul deplasărilor de acasă la birou și înapoi, 12% dintre aceștia exprimându-și îngrijorarea că transportul regulat al dispozitivelor grele le-ar putea afecta sănătatea. De fapt, studiul a arătat că angajatul obișnuit transportă o geantă de aproximativ 4 kg până la birou, ceea ce este echivalent cu a căra un air fryer oriunde s-ar duce

Angajații vor un dispozitiv all-in-one

Având în vedere numărul mare de zile în care oamenii trebuie să fie prezenți la birou, pentru a-și ușura bagajul, 1 din 5 își dorește să poată avea cu ei un singur dispozitiv care să îndeplinească toate necesitățile.

Sondajul a arătat că 52% ar plăti pentru un singur dispozitiv premium care să țină loc de mai multe, în timp ce unul din șapte a declarat că un smartphone pliabil le-ar face viața mai ușoară.

Totuși, renunțarea la tehnologie nu este o soluție, deoarece 1 din 4 persoane a declarat că s-ar simți pierdute fără gadgeturile lor, iar aproape 15% au spus chiar că viața lor se învârte în jurul dispozitivelor pe care le folosesc. Având în Vedere angajații își doresc să aibă mai puține dispozitive asupra lor, un smartphone care să funcționeze și ca tabletă și ca laptop este poate răspunsul pe care îl caută.

Tony Ran, președintele HONOR Europa a adăugat„Cercetarea demonstrează că profesioniștii sunt împovărați – atât la propriu, cât și la figurat – de dispozitivele lor. Cu toate acestea, renunțarea completă la tehnologie nu este viabilă, dar inovarea este posibilă. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat HONOR Magic V3 – oferim o soluție simplă și holistică la problema supraîncărcării tehnologice și pentru a ușura povara mintală cauzată de numărul mare de dispozitive.”

Magic V3 nu va îngreuna angajații în drumul lor spre birou datorită design-ului super-subțire și ușor, ceea ce este cu siguranță atractiv pentru cei 35% care își doresc să transporte mai puțină aparatură. Cu o durabilitate superioară și o autonomie extinsă a bateriei, nu este necesară o carcasă voluminoasă, și nici transportarea încărcătorului în geanta de muncă.

Principalele rezultate ale cercetării

  • 35% ar dori să aibă cu ei mai puține dispozitive
  • 1 din 5 și-ar dori să dispună de un singur dispozitiv care să îndeplinească tot ce au nevoie
  • 52% ar plăti pentru un singur dispozitiv premium care să le înlocuiască pe celelalte
  • 1 din 7 afirmă că un smartphone pliabil le-ar face viața mai ușoară
  • 65% declară că nu pot ține evidența tuturor dispozitivelor pe care le dețin
  • 25% se simt copleșiți de numărul de notificări pe care le primesc
  • 1 din 7 afirmă că primesc peste 30 de notificări pe zi
  • 1 din 4 spun că ar fi pierduți fără dispozitivele lor
  • 15% afirmă că viața lor se învârte în jurul tehnologiei
  • Angajații care lucrează la birou transportă, în medie, 3 dispozitive/accesorii tehnologice cu ei
  • 67% spun că munca hibridă îi determină să transporte mai multă tehnologie la și de la birou
  • Angajații care muncesc în regim hibrid transportă genți care cântăresc, în medie, 4,1 kg
  • 12% își exprimă îngrijorarea cu privire la efectul negativ pe care îl poate avea asupra sănătății transportarea unor dispozitive atât de grele
  • 22% dintre oameni spun că își pot permite să cumpere un dispozitiv nou pentru a-l înlocui pe cel actual atunci când acesta nu mai este compatibil
  • 10% au dezvăluit că au asigurare pentru toate dispozitivele lor

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://www.hihonor.com/ro/.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *