Piața globală a soluțiilor de videoconferință va atinge o valoare de 20,02 miliarde USD până în 2030, prezentând o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de 9,4% între 2024 și 2030, potrivit estimărilor cuprinse în cadrul unui recent raport dat publicității de Grand View Research. Această creștere este determinată în parte de adoptarea rapidă a Microsoft Teams Rooms pe platforma Android, soluții cunoscute pentru confortul și flexibilitatea lor pentru încăperile de mici dimensiuni. Yealink, primul brand care a introdus dispozitive all-in-one bazate pe platforma Android, continuă să se poziționeze în avangardă odată cu lansarea MeetingBar A40 — o soluție premium ideală pentru sălile mici și mijlocii, oferind simplitate, performanță și securitate de neegalat pentru întâlnirile hibride.

Istoria Yealink în România a început acum 5 ani, odată cu lansarea primului proiect pe soluții video, dezvoltat și implementat de Daniel Rotaru, expert Yealink încă de la acea vreme. Debutul Yealink a fost impresionant, fiind marcat printr-un proiect de amploare pe o soluție video complexă şi unică la acea vreme în România. Acesta a pus bazele unei afaceri de succes, în cadrul căreia Daniel Rotaru a consolidat constant prezența Yealink în România. PolyPrice continuă acest parcurs de succes, devenind în 2023 distribuitor autorizat al produselor Yealink – soluții de voce și video pentru Microsoft Teams și Zoom Room Business, sisteme de videoconferință și periferice USB, pentru piața din România.

“Succesul obținut cu Yealink a stabilit bazele solide pentru un parteneriat de lungă durată între companiile noastre. Performanța ridicată, tehnologiile de ultimă generație integrate în produsele sale și adaptabilitatea acestora pentru orice tip de client și scenariu de utilizare fac din Yealink o opțiune de top. Suntem încântați să beneficiem de tot sprijinul producătorului și, prin competențele pe care le dezvoltăm împreună, vom continua să promovăm cu succes distribuția produselor Yealink în România.” declară Daniel Rotaru, fondator PolyPrice.

Yealink MeetingBar A40 se deosebește prin simplitatea cu care poate fi configurată. Implementarea soluției inovatoare One-Cable Solution ce folosește un singur cablu, oferind clienților flexibilitatea de care aceștia au nevoie. Astfel, un singur cablu USB-C conectează consola cu ecran tactil la computer, gestionând partajarea conținutului 4K, BYOD și livrarea energiei. Uitați de cablul HDMI, de cablul audio sau de încărcător – doar un cablu pe masă rezolvă tot necesarul de conectare.

MeetingBar A40, îmbunătăţit de inteligenţa artificială, abordează acest aspect cu sistemul său de ultimă generație cu dublă cameră îmbunătățit. Vizualizarea   ultra-largă garantează că fiecare participant este clar vizibil, iar funcția IntelliFocus se ajustează automat pe vorbitorii activi. Astfel, toți cei din videoconferință sunt observați, contribuind la o întâlnire mai interactivă și captivantă.

Tehnologia audio avansată, îmbunătățită de AI, completat de prezenţa unei matrice de microfoane beamforming cu 8 MEMS, alături de un sistem de sunet full-duplex și difuzoare stereo puternice, asigură o experiență audio clară și captivantă.

Funcționând pe Android 13 și integrat cu Microsoft Device Ecosystem Platform (MDEP), MeetingBar A40 asigură securitatea robustă pentru utilizatorii săi și reziliență pentru viitoare provocări. Funcții precum Secure Boot, Hardware Attestation, Microsoft PKI și Secure Pairing oferă o protecție completă împotriva potențialelor amenințări, oferindu-vă un cadru perfect securizat la fiecare întâlnire.

MeetingBar A40 de la Yealink este mai mult decât o simplă piesă de tehnologie, reuşind să ridice întâlnirile hibride la noi cote de experiență de utilizator.

Specialiștii PolyPrice sunt gata să vă ofere suportul necesar, de la achiziția echipamentului până la instalarea, setarea și integrarea soluției în sistemul companiei. PolyPrice este unul dintre cei mai vechi distribuitori de soluţii inteligente de comunicare, cu o expertiză extinsă în domeniul audio-video.

PolyPrice oferă o gamă completă de produse și servicii profesionale și ajută organizațiile cu evaluarea, proiectarea și implementarea soluțiilor de comunicații IP, inclusiv comunicații unificate (UC) și comunicații convergente (CC), pentru a asigura disponibilitate ridicată, fiabilitate, performanță, scalabilitate, și manevrabilitate în mediile lor intranet.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *