SlotResponsabil este primul tool de acest fel din România și are ca rol responsabilizarea jucătorului roman de jocuri de noroc.

iCazino.ro lanseaza azi primul instrument de responsabilizare a jucatorului de jocuri de noroc din Romania. Este vorba de SlotResponsabil, un calculator de buget lunar pentru jucatorii de cazino. Scopul acestui tool online este de a responsabiliza jucatorii de jocuri de noroc si de a ajuta la crearea unui ecosistem sustenabil in industria de jocuri de noroc din Romania.

De ce SlotResponsabil?

Cu ajutorul a multi ani de experienta, nenumarate discutii cu jucatorii si cu operatorii de jocuri de noroc dar si ani de zile de colectare de date, echipa iCazino a descoperit ca un buget echilibrat bazat pe venitul lunar este cheia succesului pentru toti jucatorii de termen lung din industria de gambling. Acesti jucatori ce isi stabilesc bugetul lunar in baza venitului propriu obtinut, tind sa considere jocurile de noroc ca si o distractie, evitand capcana de a crede ca jocurile de noroc sunt un mod de a te imbogati.

Astfel, acesti jucatori nu prezinta niciodata semne de dependenta, nu fac alegeri financiare iresponsabile si duc o viata echilibrata. Echipa iCazino a vazut acest lucru ca pe viitorul spre care va trebui sa tintim cu totii, opinia publica dar si oamenii din industria de jocuri de noroc, iar SlotResponsabil este primul instrument din Romania care va ajuta cu educarea jucatorilor de jocuri de noroc spre acest tel al industriei, responsabilizarea si sustenabilitatea.

Cum functioneaza SlotResponsabil?

Desi aplicatia in sine pare simpla, in spate are algortimi complecsi care ajuta jucatorii sa nu joace niciodata peste limitele lor financiare. Acestea fiind zise, echipa iCazino.ro a incercat sa faca interfata grafica cat mai simplu de utilizat rezultand in urmatorii pasi:

1) Iti stabilesti venitul lunar.

2) Iti setezi valoarea pariului per rotire dorit.

3) Alegi suma procentuala din veniutul lunar pe care esti dispus sa o joci din cele 3 optiuni: Economic (3%), Mediu (7%), Riscant (12%)

3) In baza acestor date introduse, SlotResponsabil iti va spune cate sesiuni de joc poti avea in fiecare luna.

Dupa studii indelungi si nenumarate discutii cu jucatorii, echipa iCazino a ajuns la concluzia ca o sesiune de joc distractiva nu depaseste 1 ora pe zi. Studiile proprii au aratat ca orice sesiune de joc mai lunga de 1 ora pe zi scade nivelul de satisfactie al jucatorului, de aceea SlotResponsabil este configurat pentru sesiuni de joc de o ora pe zi maximum.

“Am anuntat o surpriza pentru industria de jocuri de noroc din Romania ne-am tinut de cuvant. Ba chiar am reusit lansarea acestui instrument numit SlotResponsabil chiar mai devreme decat deadline-ul propus initial. Sunt mandru de realizarea echipei noastre si de faptul ca am reusit sa fim primii din Romania care lanseaza un tool de responsabilizare al jucatorilor de jocuri de noroc.

Cu SlotResponsabil la indemana sunt optimist ca in cativa ani vom vedea foarte multi jucatori responsabili si vom face impreuna o industrie a jocurilor de noroc sustenabila in Romania. Jucatorii au numai de castigat daca invata sa-si dozeze bugetul lunar si mai ales asteptarile, intelegand ca jocurile de noroc sunt doar o forma de entertainment, o distractie, si nu un mod de a castiga bani sau de a te imbogati.

Singurul mod de a iti creste nivelul de trai este, in continuare, munca. Este la fel ca acum 1000 de ani si va ramane asa pe vesnicie. Jocurile de noroc sau gambling-ul trebuie privit doar ca un hobby, ca si pescuitul sau mersul la cinema. Daca reusim sa ajutam jucatorii romani sa se adapteze la acest mod de a gandi, cu siguranta in scurt timp industria de gambling din Romania nu va mai avea o imagine atat de negativa. Si, din punctul meu de vedere, SlotResponsabil este primul pas in aceasta directie.” Radu Ursache, CEO iCazino.ro


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *