AMD a anunțat astăzi lansarea softului: Adrenalin Edition 2022, cea mai recentă adiție pentru suita AMD Software și  reprezintă următoarea generație a tehnologiei de upscaling AMD FidelityFX Super Resolution (una dintre cele mai populare și adoptate teholonigii pe scară largă, oferind experiențe inedite de gaming).

Cea mai recentă versiune de software AMD aduce opțiuni avansate și inovatoare pentru a oferi întregul potențial al experiențelor de gaminig pentru sistemele alimentate de AMD. Dispune de tehnologia AMD Radeon Super Resolution (RSR), o nouă tehnologie de upscaling bazată pe drivere care oferă performanțe de top cu grafică la cel mai înalt nivel și este compatibilă cu mii de jocuri. Include, de asemenea, o aplicație AMD Link actualizată, care le permite utilizatorilor să-și transforme PC-ul de jocuri într-un nor de jocuri personal și să găzduiască jocuri locale multiplayer cu prietenii care se conectează de aproape oriunde. În plus, AMD Radeon Image Sharpening (RIS) include acum suport pentru îmbunătățirea imaginilor pentru redarea video și aplicațiile web, pe lângă jocuri.

Adrenalin Edition 2022 se așteaptă să fie disponibilă în Q2 2022, cu tehnologia AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) 2.0 ce utilizează date temporale și anti-aliasing optimizate pentru a crește framerate-ul în jocurile compatibile, oferind în același timp o calitate a graficii similară sau mai bună decât rezoluția nativă, fără a necesita hardware dedicat. La fel ca prima versiune de AMD FSR, AMD FSR 2.0 funcționează pe multe modele diferite de GPU-uri AMD și concurente, oferind performanțe incredibile și calitate a graficii.

Performanță de top, grafică incredibilă și experiență incredibilă de gaming

Software-ul AMD: Ediția Adrenalin este creată pentru a oferi cea mai bună grafică pentru a te bucura de o experiență de gaming la cel mai înalt nivel. Alături de funcțiile familiare, precum: tehnologia AMD FreeSync™, AMD Radeon Anti-Lag și AMD Radeon Boost, AMD Software: Adrenalin Edition introduce o serie de capabilități noi și îmbunătățite, inclusiv:

  • Tehnologia AMD Radeon Super Resolution (RSR) – RSR este o tehnologie de upscaling spațial care este construită pe același algoritm ca și tehnologia AMD FidelityFX Super Resolution. Oferă rezoluție aproape nativă și performanță crescută în jocurile care rulează în modul exclusiv full screen pe grafică bazată pe arhitectură AMD RDNA™.
  • AMD Link – Funcția actualizată AMD Link Play permite acum până la patru utilizatori să se conecteze la un PC cu grafică AMD Radeon de pe un computer, telefon, tabletă sau televizor bazat pe Android sau Windows pentru a se bucura de jocurile multiplayer. De asemenea, aplicația introduce taste rapide personalizabile, permițând jucătorilor să-și folosească dispozitivul ca un controler secundar pentru computerul lor. AMD Link este acum accesibil din magazinul Microsoft și poate fi descărcat ca aplicație autonomă pe computere care integrează componente AMD, invitând o gamă și mai largă de utilizatori și hardware să se alăture unui cloud de jocuri personal.
  • Radeon Image Sharpening (RIS) – Aducând claritate graficii din joc, care a fost ajustată de efectele de upscaling și post-procesare. Cea mai recentă versiune a RIS poate fi acum utilizată pentru a îmbunătăți imaginile în redarea video și alte aplicații de productivitate cu un un singur click.
  • Descărcări rapide – Economisiți timp și reduci dimensiunea de descărcare a driverului pentru noua versiune AMD Software: Adrenalin Edition se poate descarcă direct din aplicație, iar descărcarea poate fi personalizabilă, descărcând și instalând doar fișierele care necesită actualizare pe computer.

Cea mai nouă tehnologie de upcaling

AMD FidelityFX Super Resolution 2.0 este următoarea evoluție a tehnologiei AMD de upscaling, adoptată pe scară largă, open-source, multiplatformă, care este deja acceptată sau va veni în curând în peste 80 de jocuri. Oferind o calitate incredibilă a graficii fără a necesita hardware de ultimă generație pentru învățare automată, FSR 2.0 acceptă o gamă largă de produse și platforme grafice, inclusiv soluții AMD și soluții din partea concurenților. Unul dintre primele jocuri care acceptă FSR 2.0 este DEATH LOOP dezvoltat de Arkane Studios și Bethesda. Un videoclip de preview a tehnologiei FSR 2.0 în DEATH LOOP este disponibil aici.

Disponibilitate

Software-ul AMD: Ediția Adrenalin poate fi descărcată astăzi de pe pagina Drivers and Support AMD. Tehnologia AMD FidelityFX Super Resolution 2.0 este așteptată să fie disponibilă în jocuri începând cu T2 2022. Detalii suplimentare despre FSR 2.0 vor fi dezvăluite la Conferința dezvoltatorilor de jocuri 2022 (GDC) din 23 martie.

https://www.youtube.com/watch?v=oKD98lTqilQ&authuser=0


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *