[București, 24 August] Huawei Enterprise ICT Roadshow a sosit în România, prima locație a turneului său din 2022 în Europa de Est, cu un camion plin cu cele mai noi soluții, tehnologii și produse Huawei pentru industrie. Expoziția a inaugurat evenimentul ICT din România, care a reunit experți Huawei, parteneri și clienți de top din domeniul ICT pentru a împărtăși cazuri reale și aplicabile ale soluțiilor propuse de companie. De asemenea, participanții la conferință, printre care experți din partea autorităților locale și din Huawei Enterprise, dar și speakeri din partea unor organizații independente, au vorbit despre tendințele și aspectele transformării digitale în România, despre provocările și tendințele digitalizării, împărtășind cele mai bune practici și viziunea lor pentru dezvoltarea viitoare a industriei.

ICT 2022

„Anul acesta, observăm că viețile noastre revin la normal după pandemie și că progresul transformării digitale nu a încetinit. Astăzi, soluțiile pentru o educație inteligentă și o stocare suficientă a datelor au devenit mai importante ca niciodată în România, iar noi suntem mândri să fim alături de partenerii noștri pentru a fi una dintre forțele motrice din România care creează progresul digital. Huawei va continua să creeze valoare pentru clienții noștri și să contribuie la dezvoltarea digitală și tehnologică în România”, a declarat Jensen Li, CEO al Huawei România în cadrul Roadshow-ului.

În cadrul ediției din acest an Huawei Enterprise Roadshow, participanții au putut afla mai multe despre Campusul Inteligent Huawei, Centrul de Date Full-Stack, Transmisia și Accesul Optic și multe altele, împreună cu soluțiile lor de ultimă generație pentru diferite industrii, cum ar fi Educația, e-Guvernarea, Finanțele, ISP și Electricitatea.

În cadrul evenimentului ICT Day, reprezentanții companiei au vorbit despre actualizarea globală Huawei 2022 și despre strategiile și direcțiile EBG Huawei România, urmate de soluția Huawei Cloud, prezentarea Ideahub și schimbul de cazuri LLD, în direct, în timpul evenimentului.

„Huawei alocă o parte semnificativă din veniturile sale pentru cercetare și dezvoltare, iar obiectivul nostru este de a oferi soluții reale care să ușureze viața tuturor. Să oferim cea mai suficientă soluție pentru educație, în special în sălile de clasă și laboratoarele de informatică – de exemplu, tabla interactivă Huawei ideaHub, o platformă deschisă capabilă să atenueze compatibilitatea sistemului de operare și a aplicațiilor pentru profesori” a declarat Vlad Doicaru, VP Huawei România.

Pe 26 August, caravana Huawei Roadshow va ajunge și în Sibiu, unde partenerii locali vor putea descoperi noile produse lansate de companie.

ICT Roadshow este un eveniment anual dedicat tehnologiilor informației și comunicațiilor. Evenimentul reunește analiști de top din industrie, clienți și parteneri care împărtășesc perspective profesionale și învață despre cele mai recente produse și soluții Huawei în domeniile IP și IT, precum și inovațiile TIC ale companiei.


Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *